top of page

a nap, ami csakis rólatok szól...

Mi pedig megörökítjük Nektek, teljes természetességében és szépségében!

Eljegyzésetek örömére....
Kezdjük a közös kalandot egy jegyes fotózással!
Amellett, hogy segít megismernünk egymást, hogy lazán és összeszokott csapatként tudjunk együtt dolgozni az esküvőtökön, a képek az esküvői meghívótok design elemeként is szolgálhatnak!
Legyen az a kedvenc parkotok, vagy a lánykérés. helyszíne,  a lényeg, hogy olyan helyet találjunk, ami a Ti történetetek része! 
Minden évszakban találunk megfelelő helyszínt, legyen az a Balaton partján, az erdő mélyén vagy egy belvárosi kávézóban, ahol először randiztatok. 
 
 

 

Találkozzunk, hogy beszélgessünk a részletekről!

 

Az esküvőtök napja...

 Ez az a nap, amikor boldogan ünneplitek az egymás iránt érzett szerelmeteket, nekem pedig a legnagyobb megtiszteltetés, hogy részese lehetek, és megörökíthetem Nektek a felejthetetlen és soha nem ismételhető pillanatokat!

 

Tele lesz ez a nap izgalommal, érdekességgel, vidámsággal, de legfőképpen: egy történetet fog elmesélni.  Attól a pillanattól kezdve, ahogy Anyu segít felvenni a ruhád, addig a pillanatig, hogy bevonul a jövendőbelid az oltárhoz, én ott leszek, hogy megörökítsem a történeteteket!

Hogy is megy ez?...​

Minden esetben egyedileg adok árajánlatot,  az igényeiteket és az esküvő minden részletét megismerve!

Üljünk le egy kávézóban és beszéljük át, hogy mit szeretnétek, így biztosak lehettek benne, hogy olyan ajánlatot tudok kidolgozni, amivel mindannyian elégedettek leszünk!

Ez a találkozás természetesen semmilyen kötelezettséggel nem jár a részetekről!

galéria

bottom of page